13 Φεβρουαρίου – Εκδήλωση ανταλλαγής απόψεων – με κ.κ. Γεωργιάδη και Ράπτη

13 Φεβρουαρίου – Εκδήλωση ανταλλαγής απόψεων – με κ.κ. Γεωργιάδη και Ράπτη

0

Ο χρήστης Συμμετέχω είναι στην τοποθεσία Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού.

3 ημ.  ·

Χτες ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού και Επικεφαλής του Συνδυασμού «συμμετέχω» Χαράλαμπος Μπονάτσος διοργάνωσε μια εκδήλωση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με καλεσμένους τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη και την Υφυπουργό Ψυχικής Υγείας Ζωή Ράπτη.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και ξεκίνησε από νωρίς με τους παρευρισκόμενους να ξεπερνούν σε αριθμό τους τετρακόσιους. Ανάμεσά τους εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, της ΔΕΕΠ, της ΟΝΝΕΔ και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φιλοθέης Ψυχικού.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κύριος Μπονάτσος με ένα θερμό καλωσόρισμα στους καλεσμένους παρουσιάζοντας τον συμμαθητή του κύριο Άδωνι Γεωργιάδη και αναφερόμενους στους στενούς δεσμούς που τους συνδέουν από τα παιδικά τους χρόνια. Στη συνέχεια μίλησε για την Υφυπουργό κυρία Ζωή Ράπτη με την οποία τους συνδέουν επίσης φιλικοί δεσμοί από την Τοπική Αυτοδιοίκηση τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα έλαβαν κατά σειρά ομιλίας τόσο ο κος Γεωργιάδης όσο και η κα Ράπτη. Αδιαμφισβήτητα το έργο τους μεγάλο και ιδιαίτερα σημαντικό.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

#symmetexo #bonatsos #dimos_filotheis_psychikou #kinisi_politon #psychiko #filothei #neo_psychiko #συμμετέχω #μπονάτσος #δήμος_φιλοθέης_ψυχικού #κίνηση_πολιτών #ψυχικό #φιλοθέη