ΕΠΤA ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ!

ΕΠΤA ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ!

Λουκέτο έβαλε η Πολεοδομία του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού την Δευτέρα 3 Ιουλίου

Το άρθρο έχει δημοσιευτεί στην εφημερίδα “τοπικά νέα” Α’ δεκαπενθήμερο Ιουλίου 2023 στο link: http://top-nea.gr/blog/2023/07/16/epta-mines-aplirotoi-oi-ypalliloi-tis-poleodomias/

Ναι! Λέμε αλήθεια! Οι υπάλληλοι που τη στελεχώνουν και που έχουν προσληφθεί από την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου μας ακριβώς πριν ένα χρόνο, παραμένουν απλήρωτοι για επτά συναπτούς μήνες, ενώ ουδείς γνωρίζει πώς πληρώθηκαν τους πέντε πρώτους μήνες αφού η Οικονομική Υπηρεσία αρνείται να πληρώσει!

Οι άνθρωποι, μην αντέχοντας πια να δουλεύουν δωρεάν, την Δευτέρα 3 Ιουλίου δεν εμφανίστηκαν στο κτήριο της οδού Τερτσέτη, όπου στεγάζεται η Πολεοδομία.

Η Διοίκηση Γαλάνη βρέθηκε σε πανικό. Η πολυδιαφημισμένη Πολεοδομία του Δήμου είχε βάλει λουκέτο! Οι κινήσεις τους για να επαναφέρουν τους υπαλλήλους στην δουλειά, ήταν οι αναμενόμενες: υποσχέσεις, διαβεβαιώσεις και ψέματα! «Πληρώνεστε, ήρθε η γνωμοδότηση που περιμέναμε από το Νομικό Συμβούλιο» και οι άνθρωποι γύρισαν στις θέσεις τους την επόμενη μέρα.

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια και την τακτική αυτήν, που παραπέμπει στο παρελθόν και μόνον στραβά φέρνει, την έχουμε πληρώσει ακριβά στην χώρα μας.

Μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου οι εργαζόμενοι πλέον κατάλαβαν ότι καμία γνωμοδότηση δεν είχε έρθει και, το σημαντικότερο, οι λογαριασμοί μισθοδοσίας τους παρέμεναν άδειοι!

Σε μια προσπάθεια να ενημερώσουν τον κόσμο για το τι πραγματικά συμβαίνει, να αναδείξουν το πρόβλημά τους αλλά και να αποκαταστήσουν την αλήθεια, θυροκόλλησαν μία Ανακοίνωση στην είσοδο του κτηρίου της Πολεοδομίας. Οι άνθρωποι της «δημοκρατικής» Διοίκησης Γαλάνη φρόντισαν όμως και την εξαφάνισαν άμεσα!

Άφησαν όμως άθικτη μία άλλη ανακοίνωση: «η Υπηρεσία Δόμησης Φιλοθέης – Ψυχικού θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας από 17 Ιουλίου έως 17 Αυγούστου. Κατά την περίοδο αυτήν δεν θα εκδοθούν άδειες, πραγματοποιηθούν αυτοψίες, δεν θα εξυπηρετεί το αρχείο και το πρωτόκολλο. Οι αιτήσεις θα καταχωρηθούν και θα ξεκινήσουν να εξυπηρετούνται μετά την 17η Αυγούστου».

Όταν την Δευτέρα 3 Ιουλίου γράψαμε ότι «για πρώτη φορά ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού δεν έχει Πολεοδομία και είναι άγνωστο το πότε θα ξαναλειτουργήσει», μας κατηγόρησαν ότι γράφουμε ψέματα και διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι η ΥΔΟΜ λειτουργεί κανονικά. Σήμερα 14 Ιουλίου, η εικόνα μιλάει από μόνη της και αλήθεια δεν μπορεί πια να κρυφτεί!

Αυτή είναι λοιπόν η «κανονική λειτουργία» της Πολεοδομίας;