Ηλίας Χατζής: Καταθέτει την πολύτιμη εμπειρία του στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ηλίας Χατζής: Καταθέτει την πολύτιμη εμπειρία του στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

0

ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ 14

Γεννήθηκα στην Αθήνα με καταγωγή από την Ρούμελη (Άμφισσα) και Μικρασιάτικη (Σμύρνη)

Είμαι λογιστής-φοροτεχνικός και ασκώ το επάγγελμα από το 1987, σαν ελεύθερος επαγγελματίας.

Ήρθα στο Νέο Ψυχικό το 1988, όταν παντρεύτηκα με την Πόπη Καραγιάννη, φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα, επί σειρά ετών ελεύθερη επαγγελματίας στο προάστιό μας και σήμερα υπεύθυνη στο Τμήμα Φυσιοθεραπείας στο Γ.Ν.Α.«Λαϊκό».

Έχω τρεις κόρες και σ’ αυτήν την εκπαιδευτική διαδρομή των παιδιών μου προσπάθησα να προσφέρω, πάντα σε συνεργασία με την Πόπη, μέσα από συλλόγους γονέων, την ένωση γονέων, την δημοτική επιτροπή παιδείας, τον Ποσειδώνα ΑΟΝΨ.

Συνεργάστηκα με τους τ. Δημάρχους κ.κ. Π. Χαροκόπο και Π. Ξυριδάκη, σαν υπεύθυνος λογιστηρίου των Δημοτικών Επιχειρήσεων του πρώην Δήμου Νέου Ψυχικού αλλά και του Καλλικρατικού Δήμου στη συνέχεια.

Ζητώ την στήριξή σας για τον πολύ απλό λόγο ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής μου εμπειρίας και γνωρίζοντας εκ των έσω όλες τις διαδικασίες της διοίκησης του Δήμου και όντας ενεργός πολίτης του Δήμου για πάνω από 30 χρόνια, είμαι σίγουρος ότι έχω τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις να προσφέρω τα καλύτερα στην πόλη μου.

Δεν θα σας υποσχεθώ τίποτα, παρά μόνο ότι θα «συμμετέχω» με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Μπάμπη Μπονάτσου και θα συνεργαστώ με τους άξιους συνυποψήφιούς μου για να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τις δεσμεύσεις μας και το πρόγραμμά μας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ-ΕΝΘΕΤΟ ΕΚΛΟΓΕΣ 1